4. maj fejring med sopran og trompet

04-05-2021 19:30
Ringe kirke
Tekst fra Ringe kirkes hjemmeside:

Tirsdag d. 4. maj 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted
Ringe kirke, Kirkepladsen 4, 5750 Ringe
Egentlig skulle det have været en 4. maj koncert med Hindsholmorkesteret, Lise Bech Bendix, sopran og Ringe kirkes Pigekor. Da det pga corona ikke er muligt at afholde koncerter i denne tid, er koncerten ændret til en musikgudstjeneste. Heldigvis medvirker den dygtige sopran Lise Bech Bendix, som er solistuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i klassisk sang. Bl.a. elev af Bodil Øland. Hun har en omfattende solokarriere, er sanger i DR og bevæger sig på landets operascener. Her i kommunen er hun kendt som sangpædagog i Den fynske Sangskole, hvor hun har sin gang på skolerne i kommunen, underviser lærerne og alle pigerne i Pigekoret og Juniorkoret i solosang.

Desuden medvirker vores faste trompetist Thomas Buchreitz og selvfølgelig er Prins Jørgens March på programmet. Karen Blauenfeldt Dam vil bl.a. læse biskoppernes hyrdebrev fra 5.5.1945

Efter arrangementet i kirken lægger menighedsrådsformand Ove Rosenkrans en buket blomster ved mindestenen uden for våbenhuset, og her vil der være et par fællessange og måske yderligere lidt trompetmusik.

Der er plads til 50 i kirken og 50 udenforse ringe kirkes hjemmeside